• Afhalen mogelijk
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Snelle verzending

Retourprocedure

 

Online (via onze webshop) bestellen is kopen op afstand, je kunt het artikel niet passen voordat je het koopt, daarom gelden er andere retourregels dan bij aankopen in de fysieke winkel. Voor je online bestelling geldt het volgende: ben je niet tevreden over een geleverd product, of is de maat niet goed? Je kunt de producten binnen 14 dagen na levering, met de originele labels aangehecht en in de originele verpakking retourneren. Je hebt de mogelijkheid het product thuis te passen. Echter, als het product gebruikt, beschadigd en/of gewassen is, kunnen wij het helaas niet terugnemen.

Let op: artikelen die via de webshop in de sale zijn gekocht, kunnen niet geretourneerd worden.

 

Hoe werkt retourneren?

Alvorens een product te retourneren, meld je de retour online aan via het retourformulier op onze site. Deze is te vinden onderaan de pagina. Na het invullen van het formulier, raden we aan om het pakket te verzenden inclusief een track&trace code.

 

Wat kost retourneren?

De retourkosten zijn voor eigen rekening. De retourkosten bedragen meestal €6,15. Vanzelfsprekend mag je het artikel ook kosteloos retourneren in onze winkel. Dit geldt alleen voor producten die niet in de sale zijn gekocht.

 

Retourbetaling

Het totaalbedrag van het product/de producten exclusief eventuele verzendkosten en exclusief retourkosten, wordt na ontvangst van het product zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 15 dagen teruggestort op je rekening. Dit geldt ook voor een retour bij ons in de winkel. Het bedrag wordt teruggestort op de rekening waarmee je de betaling van jouw bestelling hebt gedaan. Na onze retourbetaling verschijnt het bedrag niet altijd meteen op je rekening. De termijn waarop het bedrag bij ons afgeschreven, en bij jou bijgeschreven wordt, is afhankelijk van je bank.

 

Retouradres

Kofje & Mear
Schoolstraat 43
9251 EA BURGUM

 

Ruilen

Een artikel die via de webshop is gekocht, kan niet geruild worden. Wanneer je een andere maat/kleur/product wenst te ontvangen, dien je een nieuwe bestelling te plaatsen.

 

Vragen? 

Heb je specifieke vragen over het retourneren of vragen over het ruilen van een product? Neem dan contact met ons op via info@kofje-mear.nl of via telefoonnummer 06-23376833.